Marloes trainer in ont-wikkeling
Site in ont-wikkeling

Volwassenen

Samen met jou gaan we eerst ont-wikkelen. We werken aan de hand van jouw doelen. Door eerst te ont wikkelen, wordt alles minder ingewikkeld. Daarna kunnen we de stappen nemen naar een mooie ontwikkeling. 

Samen bepalen we je doel. Wat zou je willen ontdekken? Wat zou je willen veranderen? Wat zou je willen ont-wikkelen en ontwikkelen?

In ontspannen setting gaan we samen in gesprek. Dit kan bij jouw thuis, in een passende ruimte of tijdens een wandeling in de buurt of in het bos. We gebruiken diverse tools en technieken. De Wereld van Verschil van MapsTell en de Disc & Drijfverenanalyses zijn praktische overzichtelijke tools. En met o.a. NLP en Systemisch Werken kunnen we op diverse manieren de verdieping opzoeken.  

Een coachingstraject hoeft niet lang te zijn. Soms zijn 1 of 2 gesprekken voldoende om je focus scherp te zetten of om wat zaken te doorlopen En heb je behoefte aan meer zetten we een langer coachingstraject uit. 

Natuurlijk nemen we eerst de ruimte voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit is mijn investering in jou. Mochten we een fijne klik hebben, gaan we samen aan de slag.