Marloes trainer in ont-wikkeling
   

Trainingen

Neurodiversiteit

(adhd, autisme (ass), executieve functies)

Als gedragsspecialist deel ik graag kennis, voorbeelden en praktische tips over neurodiversiteit. Niet alleen voor scholen, maar ook voor teamleiders en teams die op een inclusieve manier met elkaar, of hun doelgroep, om willen gaan. 

De training voor teams en teamleiders worden afgestemd op de vraag. Wil je breed of verdiepend aan de slag, algemene informatie of inzoomen op een specifieke doelgroep. 

De neurodiversiteit in combinatie met een puberbrein kan ingewikkeld zijn. Een training op dit gebied geeft je meer kennis, en je leert stapjes waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Hierdoor kun je met een positieve insteek en een goed gevoel aan de slag.

Ik bied basistrainingen voor mensen die de eerste bewuste stapjes willen zetten in hun kennis over bv neurodiversiteit, of juist adhd of autisme. Naast deze training bied ik verdiepende trainingen over de verschillende neurodiverse onderwerpen zoals: neurodivers werken en leren, adhd, autisme, hoogbegaafdheid en executieve functies.
Door mijn jarenlange ervaring in het speciaal onderwijs en opleiding tot gedragsspecialist, kan ik veel praktische tips geven waardoor docenten met de grote diversiteit aan leerlingen op een fijne en positieve manier aan de slag kunnen.

SVA samenwerkingsverband autisme 

Als lid van het SVA werk ik graag samen met andere professionals op het gebied van autisme. Door dit fijne netwerk weten we elkaar te vinden en blijven we op de hoogte van actuele ontwikkelingen.