Marloes trainer in ont-wikkeling
Site in ont-wikkeling

Trainingen 


Trainingen aan groepen geven is genieten. De groepsdynamiek, het onderling contact, de eigen verhalen maken voor mij een training compleet. 

Door mijn jaren in het onderwijs heb ik natuurlijk voor veel groep gestaan.  Niet alleen kinderen en jongeren, maar ook groepen met ouders of collega's. Om mijn trainingen nog dynamischer en interactiever te maken heb ik bij Kaber de trainersopleiding gevolgd. Hierdoor kan ik mijn trainersvaardigheden combineren met mijn ervaring in het onderwijs. 

Ik bied een diversiteit aan trainingen aan. Om te verdiepen in je eigen gedrag en dat van je team werk ik met MapsTell. Naast MapsTell trainingen voor volwassenen, bied ik ook MapsTell aan voor jongeren genaamd "de Wijde Wereld". Samen op reis door het landschap van ons gedrag. 

Daarnaast vind ik het super om groepen meer te leren over de basis van neurodiversiteit (zoals bv adhd en autisme). De basistrainingen zijn gratis. Vervolgtrainingen over executieve functies of aangepast aan de doelgroep geef ik ook graag. Samen kijken we wat het beste bij jullie school of team past. Afgestemd op jullie hulpvraag. 

Ik heb er zin in! Voor vragen neem vooral contact op. En kijk nog een rond op deze website naar de specifieke mogelijkheden.  Zowel op individueel niveau als voor groepen. 


  • IMG_9937
  • _J6A4423
  • _J6A4450-Edit
  • De-Wereld-van-Verschil.jpg