Marloes trainer in ont-wikkeling
Site in ont-wikkeling

Training voor scholen

Neurodiversiteit 

 (adhd, autisme (ass), executieve functies)

Vanuit Edulin-Q mag ik gratis trainingen geven over zowel adhd als autisme. Twee basistrainingen waarbij ik je veel handvaten bied om op een praktische manier om te gaan met divers gedrag in de groep. Dit kan voor lerarenteams, maar ook voor geïnteresseerde die met jongeren werken waarvan ze soms niet weten hoe ze het beste met het diverse gedrag om kunnen gaan.

De neurodiversiteit in combinatie met een puberbrein kan ingewikkeld zijn. Een training op dit gebied kan je meer kennis geven, en stapjes waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Waardoor je met een positieve insteek en een goed gevoel aan de slag kan.  

Uiteraard kan ik naast deze training ook verdiepende trainingen bieden over diverse neurodiverse onderwerpen zoals adhd, autisme en executieve functies. 

Door mijn jarenlange ervaring in het speciaal onderwijs en opleiding tot gedragsspecialist, kan ik veel praktische tips geven waardoor docenten met de grote diversiteit aan leerlingen op een fijne en positieve manier aan de slag kunnen. 

Als lid van het SVA werk ik graag samen met andere professionals op het gebied van autisme. Door dit fijne netwerk weten we elkaar te vinden en blijven we op de hoogte van actuele ontwikkelingen.   • Neurodiversiteit
  • il_570xN.3685216003_3lxd.jpg